Потрібно на 8 шт. діаметром 12 см:
- Сир твердий 150 г
- Сир кисломолочний 150 г
- Сметана 150 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль,перець за смаком
- Кріп свіжий або солоний 2 ст. л.
- Борошно пшеничне 4 ст. л.
- Розпушувач 1/2 ч.л.
Кисломолочний сир змішати з натертим твердим сиром.
Курячі яйця,сіль та перець.
Заколотити виделкою сирну масу для хачапурі.
Добре вимішати.
Головне- не переборщити з борошном!!!!!
На сковороду влити ложку олії, прогріти.
Викласти ложкою тісто для лінивих хачапурі та розрівняти.
Я викладала по 1,5 ст.л. тіста.
Підсмажити хачапурі з однієї сторони.
Так як, в такій маленькій і глибокій сковороді перевернути хачапурі важко, я використовую ще одну сковороду для млинців, більшою за розміром.
і досмажую ліниві міні-хачапурі з другої сторони вже на іншій сковороді.
Щодо
соусу для хачапурі...
Моя дочка,яка частенько пробує зразу все "з вогню" сказала: "Мамуся,з соусом просто бомба!!!!!"
Хачапурі виходять дуже ніжні і пухкенькі, через те що в них мало борошна.
І мають,ліниві міні-хачапурі, дуже сирний смак.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиммм... смакота!
дійсно так! дякую!
ням-ням-ням! очень вкусно!
Люблю такое, вкусное и для ленивых
во-во, я немного приболела,то сейчас только и готовлю "лентяйки"
Ленивые — это для меня! Утащила в КК!
На здоровье,Яночка! Рада видеть тебя с нами!
А я как рада к Вам хоть иногда попадать!
Такой год авральный, сил уже нет!
Уже чувствую, как это вкусно