Проста та ідеальна мачанка для пиріжків з горохом чи вареної або печеної картоплі.
Потрібно:
- Кріп,петрушка
- Головка часнику
- Сіль, перець
- Розсіл з квашеної капусти або огірків
- Кип'ячена вода
- Олія нерафінована
Часник вичавити через прес.
Зелень мілко подрібнити, додати перець та сіль.
Влити запашну соняшникову олію (можна оливкову чи кукурудзяну).
Перемішати.
Розбавити густу мачанку розсолом з квашених огірків та кип'яченою водою.
Подавати до пиріжків з горохом ( для цього потрібно спекти пиріжки з гороховим пюре з дірочкою зверху і заливати мачанку всередину за смаком) також подавати до печеної картоплі.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДо картоплі дійсно дуже смачно. Дякую.
А якщо ще напекти пиріжків з гороховим пюре і залишити зверху дірочку, а потім влити в готові пиріжечки ложечку мачанки.... ммммммм.... смакота!
Задний план зачаровує!
Доречі, соусниця ручної роботи Козак-Ділети Іванни, майже ексклюзив
Ну і тарілочка під огірочками теж
Супер!
Горохові беляші? У Київському політеху продавали пиріжки з гороховим пюре, казали — смачно(а шо студентам не смачно), сама не пробувала. Цікаво, на шо вони схожі? На пиріжки з авокадо?
Фото заглавное просто загляденье! К запеченному картофелю очень кстати!