Соус не потрібно варити окремо він утворюється завдяки соку з яблук,м'яса та меду.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Соус не потрібно варити окремо він утворюється завдяки соку з яблук,м'яса та меду.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Свина вирізка(солодке м'ясо) 500г Вирізку порізати на куски товщиною 1,5см, почистити імбир та яблука. Імбир нарізати соломкою,яблука на 4-6 частин. |
В кастрюлю мультиварки(казанок,вок) налити 1ст.л.олії,викласти м'ясо. Програма "тушкування" |
На вирізку викласти імбир |
Перевернути м'ясо через 5-7 хвилин,приправити спеціями. |
Коли м'ясо максимально пустить сік викласти зверху яблука бажано твердих сортів. |
Яблука з свининою полити медом та посипати паприкою. |
Додати воду,щоб вона покрила м'ясо,сіль. |
Тушкувати свинину з яблуками 20-30 хвилин. Подавати поливши підливою,яка утворилась в казанку. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯблуки, сало...Это карантин... Не обращай внимание, я фразу из фильма сказала
Дякую!
Очень люблю сочетание мяса и яблочек!
Нам тоже нравится!
Можете попробовать еще такой вариант в горшочке, тесте или котелке