Баклажани в томатному соусі

Автор: Oksana_sadova 8 Сентября 2016
Баклажани в томатному соусі
Баклажани в томатному соусі - це дуже смачно , вони подаються як холодна страва.

Ингредиенты

  • баклажани великі 6 шт
  • помідори 7-8 шт
  • часник(головки) 3-4 шт
  • сіль 2 ч.л.
  • олія 1/2 склянки
Часник почистити і зубчики розділити пополам. Різати потрібно обовязково, навіть маленькі зубчики. Потім засипати їх 2 ст.л. солі і перемішати.
Помідори надрізати і залити кипятком, залишити.
Баклажани помити, відрізати хвостики і розрізати пополам поперек. Не чистити і не дрібнити їх! Якщо зовсім маленькі то можна залишити їх цілими. Тепер починаємо шпигувати їх часником: зробити в баклажанах надрізи глибокі і запихати туди часник, обваляний в солі. Часник потрібно запхати глибоко, щоб він потім не вискочив.
Викласти їх в посудину широку, кинути туди часник, якщо залишився і починаємо готувати соус.

Помідори почистити від шкірки і порізати їх зверху на баклажани. Накрити кришкою , поставити на вогонь середній і забути про них на 15-20 хвилин. Потім за смаком додаємо ще сіль та олію, і знову накриваємо кришкою і забуваємо на 15 хвилин. Провіряємо баклажани чи вони готові .......і виключаємо вогонь. Чекаємо поки вони охолонуть і обовязково поставити їх на добу в холодильник! Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 8 Сентября 2016
# 0

Оксана,куда ти поділа букву " Ї "? в тегах "рецепт укранською" трохи добре ріже око  
А баклажани смачні,йду свої дістану я почала чистити завжди баклажани,не люблю я їшню шкірку

Oksana_sadova 8 Сентября 2016
# 0

Ой, я щось навіть не звернула уваги, дякую, вже переправила Я теж баклажани завжди чистила, а коли робила ті рискнула і тут її не чути, вона стає мякою, якби пропарюється

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014