В сезон ароматних помідорів на нашому столі майже щодня
підсмажений хліб
із томатами й базиліком. Для приготування брускети ідеально підходить чіабата, але сьогодні у мене підсмажені скибочки багета. Це дуже смачно, швидко й просто.
Ингредиенты
- багет або чіабата 1/2 шт.
- помідори 2 шт.
- базилік за смаком
- зубчик часнику
- олія оливкова 2-3 ст. л.
- цукор
- сіль, перець за смаком
Скибочки хліба попередньо обсмажити на грилі або на сковорідці без олії! Грінки натерти зубчиком часнику.
З помідорів попередньо зняти шкірку: для цього помідори надрізати, кинути на хвилину до гарячої води, а потім на кілька секунд до холодної води.
Нарізати помідори дрібними кубиками.
Додати до помідорів подрібнені листочки базиліка.
Додати 0,5 ч. ложки цукру, посолити, поперчити за смаком. Перемішати і додати олію.
На гріночки викладати помідори з базиліком і відразу подавати до столу.
Комментарии
следить за комментариямице мій улюблений салат! Я для нього навіть базилік італьянський-гігант вирощую на підвіконні!
і я обожнюю це поєднання, мій базилік росте коло хати)))
о це дуже смачно
так, хрусткий хліб і улюблені літні помідори
так-так, це дуже смачно
Хрусткий домашній хліб і запашні помидорки з часником і базиліком!!! До речі, гарна аватарка!
дякую)