Сезон черемші продовжується!!!
Ингредиенты
- яйця 3 шт.
- плавлений сирок 180 г.
- пучок черемші
- сіль
- жменя шпинату
- хліб
Черемшу та шпинат дрібно нарізати.
Яйця відварити круто, остудити і очистити.
Через м'ясорубку або за допомогою блендера перетворити яйця, плавлений сир , черемшу та шпинат в пасту.Додати сіль за смаком, перемішати до однорідності.
На хліб викласти зверху намазку.
Комментарии
следить за комментариямишпінат у мене тільки заморожений, мабуть, треба чекати свіжого.
Можна і без нього, я пробувала два варіанти, з шпинатом трошки ніжніша намазка виходить
а в нас на ринку бабульки вже продають свіжий
О! Что-то новенькое
і дуже смачне
Вкусная намазочка! Беру в КК и буду ждать пока мои черемша и шпинат взойдут и созреют Спасибо!
Вона дуже смачна виходить