Дуже люблю шпинат і готую часто таку підливу, її можна вживати як окрему страву або подавати з картоплею(пюре).
Ингредиенты
- 1 великий пучок шпинату
- сметана 300 мл.
- вода 100 мл.
- борошно 1-2 ст. л.
- сіль
- мелений чорний перець
- часник за смаком
- масло 50-80 г.
Шпинат помити , нарізати смужками.
Підсмажити його на маслі.
Додати сметану, довести до кипіння та варити 5 хвилин.
Додати сіль,перець. Розбовтати борошно з водою і додати до шпинату. Коли закипить додати пару зубчиків часнику.Перемішати та відставити з вогню.
Комментарии
следить за комментариямиМайже не використовую шпинат, хоча знаю,що він дуже корисний. Треба спробувати Вашу підливу.
Спробуйте,бо це дуже смачно виходить.
Я спочатку подумала, що вона з сиром. Дуже смачно!
хочу!