Пиріжки з овочевою начинкою

Автор: richinna 22 Июня 2017
Пиріжки з овочевою начинкою
Пиріжки з кабачково-капустяною начинкою в пухкому та ніжному тісті.

Потрібно:

  • Кисле молоко 300 мл
  • Дріжджі живі 25 г
  • Вода 50 мл
  • Цукор 3 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Олія 125 мл
  • Борошно пшеничне 4-5 скл.
Дріжджі розвести теплою водою, додати всі інгредієнти крім борошна,розмішати. Додати просіяне борошно та замісити м'яке дріжджове тісто на кефірі чи кислому молоці.
Поставити в тепле місце, або в холодильник, або замісити в хлібопічці як у мене, та дати тісту підійти.  
Ще раз обім'яти перед формуванням пиріжків. 

Поки підходить тісто, приготуйте начинку.

Для начинки потрібно:

  • Кабачок молодий 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Капуста 1/2 головки
  • Кріп,петрушка по 1/2 в'язочки
  • Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
  • Кисле молоко (кефір) 100 мл
  • Олія 2-3 ст. л.
  • Часник 2-3 зубчики
В каструлю мультиварки влити олію та натерти кабачок з морквою. 
Додати посічену капусти та тушкувати під кришкою,періодично помішуючи до м'якості.
Додати зелень, часник та спеції, перемішати.
Влити кисле молоко та тушкувати ще 5 хвилин. 
Дати начинці з кабачків і капусти охолонути.
Тісто розділити на 30 кульок. Розплескати руками кожну кульку та викласти начинку,сформувати пиріжок.

На деко з пергаментом щільно викладати сформовані пиріжки.  
Змастити зверху пиріжки молоком чи яйцем та поставити деко в розігріту та вимкнуту духовку на 10-15 хвилин,щоб пиріжки підійшли.
Випікати пиріжки з овочевою начинкою при 180-200 град. 30-40 хвилин.
Дуже пухкі і смачні пиріжки з кабачково-капустяною начинкою. 

Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 22 Июня 2017
# 0

Такие пушистые. Класс!

richinna 22 Июня 2017
# 0

Очень-очень мое любимое тесто! С яйцом в тесте-не то!

konfairy 22 Июня 2017
# 0

!!! Іннуш, тертушка для овочів "аль денте"? 

richinna 22 Июня 2017
# 0

моя раритетная

gutka 22 Июня 2017
# 0

гарні пиріжки, чудова начинка 

richinna 24 Июня 2017
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014