Потрібно:
- Сало, підчеревина,баки 1 кг
- Спеції для сала 2-3 ст. л.
- Сіль 2-3 ст. л.
- Часник 3-5 зубчиків
Сало помити, вичистити шкірку до білого кольору, просушити паперовим рушником та натерти спеціями чи приправою для сала за смаком.
Також добре натерти сало сіллю, можна морською.
Скласти натерте сало в рукав для запікання, зав'язати кінці.
Я кусок відрізала,бо в мене не вміщалося в каструлю пароварки сало по довжині.
Варити сало на пару або в пароварці 60 хвилин.
Дістати сало з пароварки, дати йому остигнути в рукаві, та теплим натерти його часником(за бажанням).
Загорнути варене сало в пергамент чи фольгу, покласти на одну добу в холодильник чи морозильну камеру.
Смакувати варене сало на пару зі спеціями охолодженим.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями