Зелень "Пікнік"

Автор: richinna 8 Мая 2017
Зелень \
Коли починається сезон шашликів, пікніків і т.д., майже кожен бере багато зелені. Хтось може  і знає, секрет приготування апетитної зелені,а хтось ще не спробував до цього року ,як і я ))) Тому,  хочу поділитися зовсім простим рецептом, який навіть Вашу нелюбиму зелень зробить зовсім іншою і цікавою на смак.  
Привезла я цей секрет-рецепт в цьому році з майовки від друзів, в оригіналі була велика в'язочка петрушки, яка сама перша і зникла зі столу. 
В домашніх умовах, я подаю до столу різну зелень, яка є в домі і все смакує... і шпинат, і рукола,і листя салату...

Потрібно:

  • Зелень мікс 1-2-3 великі в'язочки
  • або петрушка велика в'язочка
  • Сіль за смаком
  • Сік лимону 1/4 шт. або за смаком
На даний час я готую із зелені петрушки,листя салату,шпинату,руколи та кропу. 
Зелень потрібно добре вимити та просушити. 
Посипати сіллю та полити соком із лимону. 
Перемішати зелень з соком лимону та сіллю.
Подавати зелень-пікнік до столу одразу після приготуванню. 

Смачних і веселих Вам пікніків!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 8 Мая 2017
# 0

Так просто? Обычно мыла зелень и сушила на полотенце. Пойду прямо сейчас наберу петрушки (всё остальное ещё в младенческом возрасте) и к обеду подам с солью и лимоном.

richinna 8 Мая 2017
# 0

жду!

konfairy 8 Мая 2017
# 0

Так, это точно для меня!  Хорошо, что у меня море петрушки, салатов и укропа. А, и кинзу для подружки насеяла — сама не люблю, не моё...было, может с лимончиком теперь и она пойдёт. Спасибо, Иннушик! Веселих та смачних пікніков тобі та твоїм друзям!!!

richinna 8 Мая 2017
# 0

теперь все полезное во многих количествах мой папа,как только начинается первая зелень,все что есть на огороде в салат(пока нет овощей) "салат из травы"как я говорила в детстве только запрвляет сметаной. 

richinna 8 Мая 2017
# 0

что до жесткой петрушки и кинзы, из-за чего я их не очень люблю то если они постоят в такой заправке(лимон+соль) становятся мягкими ну и квус естественно еще иной, третий

gutka 10 Мая 2017
# 0

а ми тільки так і подаємо зелень до столу)))) особисто я люблю всю зелень, крім кінзи, але щороку сію і сподіваюсь почну зносити її аромат...

richinna 13 Мая 2017
# 0

То чому я про це взнала тільки в 40 років?

gutka 13 Мая 2017
# 0

Я навіть про це й не думала....дійсно....

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014