1. Приготувати тісто. Борошно просіяти. Вершкове масло розтопити на водяній бані. Соду погасити сметаною. Яєчні жовтки розтерти з цукром. Додати до жовтків сметану з содою, розмішати. Влити в отриману суміш масло, всипати борошно і замісити м’яке тісто.
2. Покласти тісто до холодильника на 30 хв.
3. Чорнослив залити окропом на 20–30 хв, потім вийняти з води, обсушити і вийняти кісточки. Покласти в середину кожної сливи половинку горіха.
4. З тіста сформувати кульки. Кожну кульку трохи розплескати на долоні, покласти на середину 1 шт. чорнослива с горіхом і загорнути у вигляді сливи.
5. Викласти відготовлені "сливи" на деко та випікати в розігрітій до 200 °С духовці протягом 20–25 хв до готовності.
6. Для приготування помадки в невеликій каструлі з’єднати молоко, какао, масло та цукор, перемішати і нагріти до розчинення цукру.
7. Випечене печиво охолодити, обмокнути в помадку та обкачати у вафлях.
Комментарии
следить за комментариямидуже апетитне печиво) я також готую печиво на варених жовтках, це дуже смачно