"Експрес кутя" із пшоняної каші

Автор: gutka 18 Января 2015
\
За день до Водохреща віруючі постять, а 18 січня відзначають Водохресний Вечір. Існує звичай для всієї родини, збиратися за столом. На вечерю готують пісні страви, кутю та узвар. Кутя це страва, яку  традиційно у нашій родині готують із  пшениці, маку, сухофруктів та меду. Однак, сьогодні я пропоную швидкий спосіб, для тих у кого мало часу стояти коло плити - кутю з пшоняної каші та готової макової маси. Вийшло дуже смачно.

Ингредиенты

  • каша пшоняна (зварена на воді) 1 скл.
  • маса макова 3 ст. л.
  • мед натуральний 1-2 ст. л.
  • горіхи волоські 1/3 скл.
Приготувати пшоняну кашу на воді згідно інстукції на упаковці (перший раз обов'язково промити крупу кип'ятком) . До звареної, охолодженої каші додати мед за смаком (врахувати, що далі додаватимо солодку масу макову).
Волоські горіхи подрібнити та обсмажити на сухій скорорідці. Додати до каші.
У мисці вимішати кашу з медом, горіхами та маковою масою.
Викласти нашу експрес-кутю на тарілочку, я використала спеціальне кільце, прикрасити горішками, сухофруктами або цукатами.
Я використала свій улюблений мармелад із фруктового соку та пектину.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Января 2015
# +1

Впервые вижу такую кутю! Очень красивая! Для моих такая кутя вкуснее пшеничной! Спасибо!

gutka 18 Января 2015
# 0

я впервые приготовила, мне очень понравилась на вкус

julinka 18 Января 2015
# 0

gutka 18 Января 2015
# 0

Marsella 18 Января 2015
# +1

Очень красиво.

gutka 18 Января 2015
# 0

Спасибо )) и вкусно!

25092010 19 Января 2015
# +1

Мені дуже подобаються ваші подачі. Гарно.

gutka 19 Января 2015
# 0

дякую, дуже приємно)  

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014