М'яке та пряне домашнє морозиво з гарбузом без цукру, яке готується без проблем, а виходить дуже смачним і корисним.
Ингредиенты
- Гарбуз 200 г
- Банан 1 шт. 100 г
- Мед натуральний 3-5 ст. л.
- Кориця мелена 1 ч.л.
- Ваніль за смаком
- Сметана 21% жирності 300 г
Гарбуз почистити,порізати на кусочки,скласти у фольгу, влити декілька ложок води,закрити і запекти в духовці до м'якості.
Коли гарбуз охолоне, перемістити у глибоку миску, додати натуральний мед.
Також кусочками банан,ваніль та корицю.
Корицю можна замінити
спецією для випічки, тоді гарбузове морозиво буде ще більш пряним.
Все добре збити блендером до однорідної маси.
Додати натуральну сметану хорошої якості і все добре перемішати чи збити вінчиком,
не блендером!
Вилити морозиво в посуд, який підходить для заморожування.
Покласти гарбузове морозиво в морозильну камеру на 5-8 годин.
За цей період часу не потрібно трогати морозиво,його не треба періодично збивати, а просто дати йому замерзнути.
Також гарбузове морозиво можна одразу розлити по силіконовим формочкам і заморозити в них.
Полити морозиво варенням або сиропом, у мене гранатовий і лайм.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОригінально.
Де ти таку сметану берешь? Вона на вигляд як морозиво
це вона з холодильника така)))
у них навіть кефір,як звичайне квасне домашнє молоко)))
Круто! ще хотіла відмітити твою красу на головній фото!
дякую!
Фото — шедевр! А фон вообще шикарный!
Спасибо,Женя!
Присоединяюсь к остальным — фото просто супер! Утащила в КК: подкупило что без сахара и помешивать не нужно во время заморозки!
Яночка,это очень вкусное и мягкое мороженое,думаю малышу понравится,если любит корицу
Пироги с корицей лопает, в крайнем случае можно корицы в половину меньше положить для малявки, чтобы не так выражено чувствовалась
Велике "Дякую" за смачнюще морозиво. ))) Сподобалось всім! І дорослим і малим )
Дякую і Вам,мені дуже приємно!Здоров'я Вашій родині!