Горіховий пиріг

Автор: ИнЛерик 30 Сентября 2015
Горіховий пиріг
Смачний пиріг з грецьких горіхів. Цей пиріг сухий, тому може стояти довго і не зіпсується. А який корисний. Якщо дітки не люблять їсти горіхи, то солодкий пиріг гадаю будуть їсти майже всі.  

Потрібно:

  • мука
  • маргарин 200 г.
  • смалець 150 г.
  • цукор 1,5 стакан(-a, -ов)
  • яйця 3 шт.
  • горіхи 4 стакан(-a, -ов)
  • сода гашена оцетом 1 ч.л.
Замісити пісочне тісто з муки (скільки візьме), маргарину, смальцю, 3-х жовтків, 0,5 стакану цукру та  1 ч.л. соди гашеної оцтом.
Поставити в холодильник на годину.
Горіхи перемолоти, збити білок з 1 стаканом цукру і все легенько перемішати.
Роскатати тісто, викласти на деко і зверху викласти начинку.
Запікати в духовці 30 хв. при температурі 180 градусів.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014