Наливне тісто для горішків, дуже ароматне і хрустке. Самі найкращі і смачніші горішки, які я куштувала.
Потрібно на 100 горішків (200 половинок)
- Яйце куряче 3 шт.
- Цукор 1 склянка
- Маргарин 200 г
- Борошно 2 склянки
- Сода 0,5 ч.л.
- Оцет 1 ч.л.
- Сіль 1 дрібка
- Ванільний цукор 1 ч.л.
Яйця збити з цукром.
Додати маргарин кімнатної температури(порізати на куски), борошно,сіль,соду і оцет.
Замісити тісто виделкою.
На водяній бані заварити тісто 1-2 хвилини, але тільки до тих пір,поки повністю не розтопиться маргарин і тісто не стане однорідним і блискучим.
В форму для горішків викладати тісто по 1/3 чайні ложки.
Начинити горішки кремом або згущеним молоком.
Про крем, я розкажу пізніше,дуже смачний!)))
Посипати смачні та хрусткі горішки цукровою пудрою за бажанням.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями