Кисіль з малини - це дуже смачно і корисно.
Ингредиенты
- малина 500 г.
- мед або цукор 1-2 ст. л.
- вода 300 мл.
- крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
Малину за допомогою блендера перетворити у пюре.
Пюре протерти через сито.
Крохмаль розвести у 50 мл. води.
Малинове пюре без кісточок разом з водою (250 мл.) довести до кипіння, додати мед або цукор за смаком. Помішуючи, влити розведений крохмаль і ще раз довести до кипіння.
Розлити кисіль по вазочках. Коли кисіль охолоне відправити в холодильник на годинку.
Подавати до столу зі збитими вершками.
Комментарии
следить за комментариямизапасаємось вітамінами)
Люблю эту вкуснятину! Малина сейчас спеет, наедаемся сколько можно.
і я люблю)))
мій би чоловік сказав: нектар,а не кисіль
я люблю з дитинства такі густі киселі, аби можна було ложкою їсти)))
О! Як гарно! Як чудово і солодко
дякую)