Оладки на кефірі з яблуками

Автор: Oksana_sadova 21 Января 2017
Оладки на кефірі з яблуками
Це прекрасний варіант для недільного сніданку, домашнього чаювання або частування неочікуваних гостей.

Ингредиенты

  • борошно 260 г.
  • кефір 500 мл.
  • цукор 2 ст. л.
  • дрібка солі
  • яйця 2 шт.
  • масло вершкове, розтопити 60 г.
  • яблука 2 шт.
  • олія
Спочатку потрібно розтопити масло.
Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в глибокій посудині.
В окремому посуді збити яйця, з топленим маслом і кефіром.
Додати до сухих інгредієнтів і добре перемішати, щоб вийшло однорідне тісто.
Яблука порізати дрібними кубиками
 і додати в тісто.
На середньому вогні розігріти невелику кількість олії. Викласти оладки на сковороду.
Смажити на середньому вогні до появи рум'яної шкірочки приблизно 2 хв. Обережно перевернути і підсмажити з іншого боку.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 21 Января 2017
# 0

У Вас много рецептов с яблоками. Наверное Вы их очень любите.Ну а оладьи с яблоками- это безпроигрышный вариант. Их, мне кажется, любят все.

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Дуже люблю яблука в любому вигляді, а особливо у випічці

konfairy 22 Января 2017
# 0

У мене зараз буде твій варшавський яблучник, а потім вже оладки- млинці! Дуже люблю яблучний смак в оладках!У тебе вони ще й з маслом, я так інколи тільки  млинці пекла. А оладки я рік з тому навчилася пекти нормальні, пишні, не жирні і не гумові. Мене ще Інна навчила мед додавати у тісто замість цукру — цікавий смак

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Я з маслом перший раз спробувала, знайшла рецепт в неті, сподобалися. Оладки з яблуками — це для мене смак дитинства, в бабусі з дідусем на подвір"ї була яблунька і переважно на сніданок завжди були свіженькі оладки

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Ще забула, напиши, будь ласка, враження свої від яблучника, цікаво чи сподобався і по якому варіанту робила

konfairy 22 Января 2017
# 0

обов'язково. У мене твій перший варіант, бо горіхи ми вже з'їли. Залила помадкою, завтра спробуємо. Але й так бачу і чую — гарний та смачний!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014