Це прекрасний варіант для недільного сніданку, домашнього чаювання або частування неочікуваних гостей.
Ингредиенты
- борошно 260 г.
- кефір 500 мл.
- цукор 2 ст. л.
- дрібка солі
- яйця 2 шт.
- масло вершкове, розтопити 60 г.
- яблука 2 шт.
- олія
Спочатку потрібно розтопити масло.
Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в глибокій посудині.
В окремому посуді збити яйця, з топленим маслом і кефіром.
Додати до сухих інгредієнтів і добре перемішати, щоб вийшло однорідне тісто.
Яблука порізати дрібними кубиками
На середньому вогні розігріти невелику кількість олії. Викласти оладки на сковороду.
Смажити на середньому вогні до появи рум'яної шкірочки приблизно 2 хв. Обережно перевернути і підсмажити з іншого боку.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиУ Вас много рецептов с яблоками. Наверное Вы их очень любите.Ну а оладьи с яблоками- это безпроигрышный вариант. Их, мне кажется, любят все.
Дуже люблю яблука в любому вигляді, а особливо у випічці
У мене зараз буде твій варшавський яблучник, а потім вже оладки- млинці! Дуже люблю яблучний смак в оладках!У тебе вони ще й з маслом, я так інколи тільки млинці пекла. А оладки я рік з тому навчилася пекти нормальні, пишні, не жирні і не гумові. Мене ще Інна навчила мед додавати у тісто замість цукру — цікавий смак.
Я з маслом перший раз спробувала, знайшла рецепт в неті, сподобалися. Оладки з яблуками — це для мене смак дитинства, в бабусі з дідусем на подвір"ї була яблунька і переважно на сніданок завжди були свіженькі оладки
Ще забула, напиши, будь ласка, враження свої від яблучника, цікаво чи сподобався і по якому варіанту робила
обов'язково. У мене твій перший варіант, бо горіхи ми вже з'їли. Залила помадкою, завтра спробуємо. Але й так бачу і чую — гарний та смачний!