Персики у ванільному сиропі

Автор: richinna 13 Августа 2016
Персики у ванільному сиропі
Солодкі, ніжні та ароматні персики без шкірки та кісточки на зиму у ванільному сиропі.

Потрібно на 3 літрові банки:

  • Персики 2,5 кг
  • Вода 1,5 л
  • Цукор 500 г
  • Цукор ванільний 20 г
у мене подвійна порція.
Персики потрібно проварити 2 хвилину у воді з харчовою содою (1 л. води+1 ч.л.соди). Ця процедура надасть їм і допоможе зберігти  яскравий колір. 
Витягти з окропу та занурити у холодну воду на 2-3 хвилини. 
Зняти з персиків шкірку,розділити ножем навпіл та витягнути кісточку.
Розклати персики у стерелізовані банки. 
Зварити сироп з води, цукру та ванільного цукру, варити 3 звилини після того як сироп закіпить. 
Розлити гарячий сироп по банкам з персиками та стерелізувати 15-20 хвилин - 1л. банку., 10-15 хв. -0,5 л. банку.
Закатати персики у ванільному сиропі стерелізованити кришками,перевернути одразу догори дном та накрити банки з персиками теплим пледом до повного остигання. 





Смачного!
28

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 13 Августа 2016
# 0

Цікавий рецептПідскажіть, будь ласка,а навіщо їз варити зі содою,що це дає?

richinna 14 Августа 2016
# 0

Сода зберігає гарний колір,природній, персеків + дезинфекція якщо консервувати персики з шкіркою.

richinna 14 Августа 2016
# 0

в цьому рецептіhttp://www.chef.com.ua/recepty/dessert/persiki-konservovani-z-gvozdikoyu-9219.html#.V7AtxDFkjDc   я ще не знала про такий спосіб:зберігання натурального кольору персиків -[

Oksana_sadova 14 Августа 2016
# 0

Дякую

Ксюша 15 Августа 2016
# 0


Смакота 

richinna 29 Августа 2016
# 0

ще та,смакота!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014