Нарешті приготувала - це так смачно, ароматно і просто! Мене вже давно надихнула Женя на приготування шоколаду вдома, я відразу купила какао терте і какао масло, але не розумію чому так довго відкладала приготування. Тепер вдома тільки свої цукерки.
Ингредиенты
- какао-масло 50 г.
- какао-терте 30-40 г.
- мед 50 г.
- дрібка морської солі
- сухе молоко 1 ст. л.
- мигдаль
На водяній бані розтопити какао-масло і какао терте. Після чого додати просіяне сухе молоко, перемішати і мед,ще раз все гарно перемішати. Горішки по-одному розкласти у формочку для приготування цукерок. Заповнити формочки шоколадом і поставити до морозильної камери на 20-30 хвилин, або у холодильник до повного охолодження.
з даних продуктів у мене вийшло 15 цукерок, використала форму, яка на фото.
Комментарии
следить за комментариямиФото дуже гарне, блакитно-шоколадне
!
дуже дякую, це все неймовірно мені сподобалось
і по-секрету зараз вдома одна — тож ця порція вся мені....ну хіба хтось в гості зайде 
Дякую))) це так смачнооооо, вони такі ніжні, і горішки можна додати свої улюблені, а ще я додала дрібку кристаликів морської солі і мені так подобається коли попадається цей кристалик у солодкому шоколаді......
Оооо так, у мене ще й стільки формочок є (лежать без діла на поличках), тепер буду виготовляти різні види цукерок
Классные конфеты. А я все собираюсь приготовить и все откладываю на потом.
Даремно, якщо маєте необхідні інгредієнти — треба готувати, це смачно)))
Не откладывайте, вы уже с нами
! Шоколад — это любовь на всю жизнь
!
Яка смакота
дякую, було дуже смачно)
Катя, а де ти купляла какао-масло і какао-терте?
у Львові)))
Смакота неймовірна!
Обожнюю цукерки з мигдалем
Дякую, сьогодні знову приготувала собі цукерочки)))