Смачна і дуже соковита курочка маринована в кислому молоці і запечена в тому ж маринаді з кислого молока чи кефіру. Легка і проста в приготуванні страва з мінімальною кількістю інгредієнтів.
Потрібно:
- Куряче стегно 2 шт.
- Приправа(будь яка) 1 ст. л.
- Кисле молоко домашнє(кефір) 400 мл
- Сіль(якщо приправа без солі) за смаком
Перемішати і посолити за потребою.
Влити домашнє кисле молоко чи кефір.
Все добре вимішати і залишити маринуватися в кефірі.
Курку можна маринувати в холодильнику від 4 до 24 годин.
Викласти курячі гомілки і бедра в форму змащену олією в один шар, залити маринадом.
Якщо форма глиняна,потрібно поставити в холодну духовку,включити температуру 230 град. і як тільки маринад закипить,зменьшити температуру до 180 град.
Випікати курку в кисло-молочному маринаді при 180 град. 40 хвилин.
Дуже соковита,смачна і проста в приготуванні курка запечена в кефірі.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиАх, какая румяная курочка! Иннуш, я вот насчет соли...Солить или не солить маринад?
если приправа с солью то нет(на вкус), у меня приправы без соли и химии,я солю курицу
ммммм, апетитна курочка))
Дякую,Катя!