Куряче філе зі шпинатом і бринзою

Автор: RAMPA 27 Июля 2016
Куряче філе зі шпинатом і бринзою
Смачний і корисний літній обід нашвидкоруч. Смачного!

Потрібно:

  • Куряча грудка (філе) 3 шт.
  • Панірувальні сухарі 6-7 ст. л.
  • Сіль, перець, спеціі за смаком
  • Олія для смаження

Для начинки:

  • Шпинат 1 пучок
  • Бринза 150-200 г

Для прикрашання:

  • Зелень кропу
  • Редис
  • Кетчуп
  • Майонез
Приготування:
1. Шматки курячого філе нарізати уздовж всієї довжини (не дорізаючи до кінця) і розпластати.Трохи відбити з обох сторін, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком.
2. Листя шпинату вимити, обсушити. Частину листя залишити для прикрашання, інші розкласти на половину шматків філе (по кілька листочків на кожне філе).
3. Бринзу нарізати тонкими скибочками і викласти на листя шпинату.
4. На бринзу знову викласти листя шпинату і скласти кожне філе вдвічі. Для міцності кінці можна скріпити зубочистками.
5. Підготовлені філе запанірувати в сухарях і обсмажити на сковорідці в розігрітій олії: спочатку обсмажити на сильному вогні з обох сторін до рум'яної скоринки, а потім вогонь зменшити, накрити сковорідку кришкою і готувати ще близько 7-10 хв.
6. Готову страву викласти на тарілку. Подавати на стіл, прикрасивши зеленню кропу, кружечками редиски, майонезом і кетчупом.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014