Панкейки - налисники

Автор: Oksana_sadova 20 Сентября 2016
Панкейки - налисники
Ці смачнющі панкейки-налисники можна приготувати і їсти одразу або навіть краще, приготувати за день і потримати накритими в холодильнику або навіть їх можна заморозити.
Вони можуть зберігатися до 3 місяців в морозилці. Розморожувати їх в холодильнику.
З цієї порції виходить 12 шт.

Ингредиенты

  • борошно 100 г
  • яйця 3 шт + 1 жовток
  • сіль 1/2 ч.л.
  • молоко 175 мл
  • вода 75 мл
  • олія 25 мл
  • яблука
Просіяти борошно з сіллю в миску.
Яйця  легенько збити виделкою.
Зробити виїмку в центрі, туди додати яйця і жовток. Це все починати збивати вінчиком.
Молоко змішати з водою, потроху додавати в тісто, продовжувати збивати.
Додати олію.
В кінці додати за бажанням терте на терці яблуко.
Тісто довести до однорідного рідкого стану. Відставити на 30 хвилин відпочити при кімнатній температурі.
Розігріти сковорідку діаметром 18-19 см. Налити трохи олії, розігріти її і лишню вилити. (це все робиться тільки для випічки першого панкейка). Смажити їх як звичайні налисники з кожного боку по 1-2 хвилини.
Дуже смачні з лимонним соком і цукровою пудрою. Їх можна подавати із начинкою.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Сентября 2016
# 0

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

gutka 20 Сентября 2016
# 0

З яблуками — дуже смачно

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Смачно дуже

richinna 20 Сентября 2016
# 0

А чому панкейки?Наскільки я знаю,панкейки трошки з іншого репертуару і виглядають по іншому

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Я цей рецепт давніше знайшла в неті і там автор рецепту пояснював тим що інгредієнти такі як на панкейки,а смажаться і подаються як налисники

richinna 20 Сентября 2016
# 0

Ну,інгредієнти стандартні, як на тонкі бліни, і вигляд як в блінів! Не вір автору! Панкейки виглядають зовсім по іншому, той автор собі щось накрутив 
І виходять панкейки панкейками не через склад інгредієнтів а їх кількість

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Панкейки я робила теж, ну незнаю, що автор таке накрутила,але саме головне що вони дуже смачні. Я сьогодні не встигла з роботи прийти, а чоловік вже з порога задав питання "Зробиш такі як  вчора налиснички" , посмажила подвійну порцію.

richinna 20 Сентября 2016
# 0

я не спорю,що смачні))) В мене є два з половиною яблука, заколотила свої ажурні млинці,бо не маю свіжого молока(замінила на окріп) http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/azhurni-mlinci-8773.html#.V-FjUuFkjDc

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

класні млинці, збережу собі рецепт,дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014