Ці смачнющі панкейки-налисники можна приготувати і їсти одразу або навіть краще, приготувати за день і потримати накритими в холодильнику або навіть їх можна заморозити.
Вони можуть зберігатися до 3 місяців в морозилці. Розморожувати їх в холодильнику.
З цієї порції виходить 12 шт.
Ингредиенты
- борошно 100 г
- яйця 3 шт + 1 жовток
- сіль 1/2 ч.л.
- молоко 175 мл
- вода 75 мл
- олія 25 мл
- яблука
Просіяти борошно з сіллю в миску.
Яйця легенько збити виделкою.
Зробити виїмку в центрі, туди додати яйця і жовток.
Це все починати збивати вінчиком.
Молоко змішати з водою, потроху додавати в тісто, продовжувати збивати.
В кінці додати за бажанням терте на терці яблуко.
Тісто довести до однорідного рідкого стану. Відставити на 30 хвилин відпочити при кімнатній температурі.
Розігріти сковорідку діаметром 18-19 см. Налити трохи олії, розігріти її і лишню вилити. (це все робиться тільки для випічки першого панкейка). Смажити їх як звичайні налисники з кожного боку по 1-2 хвилини.
Дуже смачні з лимонним соком і цукровою пудрою. Їх можна подавати із начинкою.
Комментарии
следить за комментариямиЗ яблуками — дуже смачно
Смачно дуже
А чому панкейки?Наскільки я знаю,панкейки трошки з іншого репертуару і виглядають по іншому
Я цей рецепт давніше знайшла в неті і там автор рецепту пояснював тим що інгредієнти такі як на панкейки,а смажаться і подаються як налисники
Ну,інгредієнти стандартні, як на тонкі бліни, і вигляд як в блінів! Не вір автору! Панкейки виглядають зовсім по іншому, той автор собі щось накрутив
І виходять панкейки панкейками не через склад інгредієнтів а їх кількість
Панкейки я робила теж, ну незнаю, що автор таке накрутила,але саме головне що вони дуже смачні. Я сьогодні не встигла з роботи прийти, а чоловік вже з порога задав питання "Зробиш такі як вчора налиснички" , посмажила подвійну порцію.
я не спорю,що смачні))) В мене є два з половиною яблука, заколотила свої ажурні млинці,бо не маю свіжого молока(замінила на окріп) http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/azhurni-mlinci-8773.html#.V-FjUuFkjDc
класні млинці, збережу собі рецепт,дякую