Панкейки - налисники

Автор: Oksana_sadova 20 Сентября 2016
Панкейки - налисники
Ці смачнющі панкейки-налисники можна приготувати і їсти одразу або навіть краще, приготувати за день і потримати накритими в холодильнику або навіть їх можна заморозити.
Вони можуть зберігатися до 3 місяців в морозилці. Розморожувати їх в холодильнику.
З цієї порції виходить 12 шт.

Ингредиенты

  • борошно 100 г
  • яйця 3 шт + 1 жовток
  • сіль 1/2 ч.л.
  • молоко 175 мл
  • вода 75 мл
  • олія 25 мл
  • яблука
Просіяти борошно з сіллю в миску.
Яйця  легенько збити виделкою.
Зробити виїмку в центрі, туди додати яйця і жовток. Це все починати збивати вінчиком.
Молоко змішати з водою, потроху додавати в тісто, продовжувати збивати.
Додати олію.
В кінці додати за бажанням терте на терці яблуко.
Тісто довести до однорідного рідкого стану. Відставити на 30 хвилин відпочити при кімнатній температурі.
Розігріти сковорідку діаметром 18-19 см. Налити трохи олії, розігріти її і лишню вилити. (це все робиться тільки для випічки першого панкейка). Смажити їх як звичайні налисники з кожного боку по 1-2 хвилини.
Дуже смачні з лимонним соком і цукровою пудрою. Їх можна подавати із начинкою.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Сентября 2016
# 0

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

gutka 20 Сентября 2016
# 0

З яблуками — дуже смачно

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Смачно дуже

richinna 20 Сентября 2016
# 0

А чому панкейки?Наскільки я знаю,панкейки трошки з іншого репертуару і виглядають по іншому

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Я цей рецепт давніше знайшла в неті і там автор рецепту пояснював тим що інгредієнти такі як на панкейки,а смажаться і подаються як налисники

richinna 20 Сентября 2016
# 0

Ну,інгредієнти стандартні, як на тонкі бліни, і вигляд як в блінів! Не вір автору! Панкейки виглядають зовсім по іншому, той автор собі щось накрутив 
І виходять панкейки панкейками не через склад інгредієнтів а їх кількість

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

Панкейки я робила теж, ну незнаю, що автор таке накрутила,але саме головне що вони дуже смачні. Я сьогодні не встигла з роботи прийти, а чоловік вже з порога задав питання "Зробиш такі як  вчора налиснички" , посмажила подвійну порцію.

richinna 20 Сентября 2016
# 0

я не спорю,що смачні))) В мене є два з половиною яблука, заколотила свої ажурні млинці,бо не маю свіжого молока(замінила на окріп) http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/azhurni-mlinci-8773.html#.V-FjUuFkjDc

Oksana_sadova 20 Сентября 2016
# 0

класні млинці, збережу собі рецепт,дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014