Пшоняна каша запечена в духовці смачна і в теплому і в холодному виді. На сніданок підходить ідеально.
Ингредиенты
пшоно 1 стакан(-a, -ов)
молоко 1 л
вершкове масло 60 г
цукор за смаком
родзинки
курага
Пшоно промити декілька раз, щоб не було білого нальоту, потім залити гарячою кипяченою водою. Кипятком теж залити родзинки та курагу. З пшона зливаємо воду, курагу дрібно нарізаємо. Все перемішуємо з пшоном. Викладаємо масу у формочки.
Заливаємо молоком. Ріжемо кусочками вершкове масло і додаємо зверху на молоко. Духовку розігріваємо до 190С і відправляємо у духовку на 1,5 годину ( в мене за 1 годину було готове). В процесі можна доливати молоко. Якщо зверху почне пригорати, то зменшити температуру до 180С.
Комментарии
следить за комментариямизовсім інша справа з пошаговими фото