Рулет з джемом

Автор: Oksana_sadova 25 Ноября 2016
Рулет з джемом
Сьогодні пропоную приготувати рулет з джемом, який дуже швидко готується із мінімальної кількості продуктів.

Ингредиенты

  • цукор 50-70 г.
  • яйця(кімнатної температури) 3 шт.
  • борошно 75 г.
  • розпушувач тіста 1/2 ч.л.
  • джем 175 г.
Розігріти духовку до 180℃, застелити форму для випічки (30 * 20см) папером і змастити її маслом.Збити яйця з цукром (приблизно 10 хвилин), маса повинна збільшитися в 3 рази. Додати в три прийоми борошно і розпушувач, не потрібно довго перемішувати, розподілити тісто по формі, випікати 10-12 хвилин або до готовності.
На папір насипати цукор, перевернути на цей папір спечений бісквіт, акуратно і повільно зняти верхній шар паперу,
змастити джемом і  згорнути рулет, залишити в папері до повного охолодження.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 25 Ноября 2016
# +1

Выглядит аппетитно очень !

Oksana_sadova 25 Ноября 2016
# 0

Дякую!

konfairy 25 Ноября 2016
# +1

Как бы я ни старалась свернуть такой рулет, у меня выходит перекошеный тортик. Очень аппетитный рулет, наверно, с абрикосовым джемом.

Oksana_sadova 25 Ноября 2016
# 0

З полуничним варенням В мене зразу не виходило скручувати рулети,виходило все тільки не рулет  а потім якось помаленьку навчилася

gj156 26 Ноября 2016
# +1

Выглядит очень вкусно, а в приготовлении очень просто. Обязательно попробую! 

У меня вопрос: при свертывании рулетом тесто не треснет?

Oksana_sadova 26 Ноября 2016
# 0

Дякую!Перший раз коли скручувала то тріс, саме головне його скручувати коли він ще гарячий, тому потрібно робити все дуже швидкоБажаю удачі

Oksana_sadova 26 Ноября 2016
# 0

і ще головне не перетримати його у духовці,бо буде ламатися

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014