Сирна запіканка - це завжди смачно та корисно.
Ингредиенты
- кефір 75 мл.
- крупа манна 75 г.
- молоко 75 мл.
- цукор 100 г.
- сир домашній 500 г.
- яблуко 2 шт.
- яйця 3 шт.
Манну крупу залити молоком , перемішати і залишити на 20 хвилин для набухання.
У чаші блендера з'єднати сир, цукор, кефір, яйця. Подрібнити до утворення однорідної маси.
Додати підготовлену манну крупу.Включити блендер ще на 10-15 секунд. Одне яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками. Підмішати яблуко в сирну масу.
На дно чаші мультиварки викласти пергамент.(якщо ви не впевнені в якості пергаменту, то його можна додатково змастити зверху 1 ч. л. вершкового масла).Викласти сирну масу в чашу мультиварки.Друге яблуко нарізати шматочками, попередньо видаливши серцевину.Викласти часточки яблук зверху, втиснувши їх в сирну масу.
Готувати запіканку на режимі «Випічка» 45-50 хвилин. Дати запіканці трохи охолонути в чаші, а потім вийняти її з допомогою чаші для варіння на пару.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями