Пропоную приготувати запіканку з гречаної каші і картопляного пюре. Таке блюдо можна готувати з різними добавками, наприклад, грибами, квашеною капустою,копченим м'ясом. У Польщі цю запіканку зазвичай подають з овочами.Це дуже і дуже смачно.
Ингредиенты
- картопля почищена сира 1 кг.
- крупа гречана 380 г.
- вершки 20% 200 мл.
- сир фета 250 г.
- яйце 4 шт.
- сіль
- мелений чорний перець
- олія
Спочатку відварюємо гречку та
картоплю. З картоплі робимо пюре. Даємо трошки охолонути.
Перемішуємо гречку та картоплю. Я додала ще трошки сушеної петрушки.Солимо та перчимо.
Додаємо натерту на грубій терці фету.
Окремо збиваємо яйця з вершками та додаємо їх до картопляно-гречаної маси.
Викладаємо у змащену олією форму та запікаємо при 180 С - 50-55 хвилин.
Для конкурсу від ТМ "Жменька"
Комментарии
следить за комментариями