Це дуже цікаве і незвичайне блюдо, а саме через овочевий склад .Ревінь надає печінці досить нестандартний для неї кисло-солодкий смак.
Ингредиенты
- куряча печінка 400 г.
- борошно 50 г.
- морква 1 пучок
- ревінь 1 пучок
- цукор 1 ст. л.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- олія 4 ст. л.
- вершкове масло 50 г.
- сіль
- перець
- вода 100 мл.
Приступимо спочатку до обробки ревеню. Перш за все, його необхідно помити , а потім нарізати шматочками завдовжки в 3-4 см. Після того, як ревінь буде нарізаний, ми поміщаємо його в миску і присипаємо цукром.
Очищаємо моркву та цибулю. Моркву нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю крупнити дольками.
Тепер на помірному вогні ми трохи підсмажуємо моркву і цибулю.(5-7 хвилин).
Печінку присипаємо борошном і
обсмажуємо на другій половині олії 5-7 хвилин. Солимо її.
Всі підготовлені продукти перекладаємо у форму, посипаємо нарізаним вершковим маслом,потрібно влити 100 мл. води та запікати при 180С - 25-30 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиРевінь має чудовий смак в пиріжках. Взагалі, це смак дитинства! Цікаво спробувати таку печінку!
Звичайно, що ми більше привикли до печінки з сметаною, але ця також заслуговує увагу, за свій дуже цікавий смак з кислинкою.Чоловікові моєму дуже сподобалося таке поєднання
Дуже цікаве поєднання печінки і ревеня, треба спробувати. Дякую за цікавий рецепт.
Дякую, Світлана Маю надію, що вам засмакує