
Дуже
смачна та корисна паста зі свіжого зеленого горошку. Особливо смачно з грінками з білого хліба чи батона.
Для початку відварити горошок в підсоленій воді 5-8 хв., після чого гарячу воду злити, а горошок промити зимною водою, аби не втратив колір.
Влити олію і за допомогою блендера
перетворити масу на пасту: нічого, якщо мигдаль залишиться більшими шматочками
— так навіть смачніше.
Насамкінець додати подрібнену зелень петрушки і
до смаку посолити, поперчити, скропити соком лимону. Гарно все перемішати.
Комментарии
следить за комментариямиКатя, як думаєш, заморожений можна використати в такій страві? Дуже апетитно виглядає
думаю,можна спробувати
, але найкраще смакує зі свіжим
Схоже на песто, але наш, український варіант
! Теж спробую із замороженим, бо довго чекати на свіжий
! Колір такий яскравий!
Дякую, готуйте на здоров'я)))
Катя, я готова питаться твоими фотографиями на завтрак, обед и ужин



Пасту из горошка я еще не пробовала, еще и с миндалем, звучит очень вкусно!
Спасибо Ксюша))