Салат Соте з кабачків та баклажанів

Автор: GMalyhina 30 Сентября 2015
Салат Соте з кабачків та баклажанів
Соте з кабачків і баклажанів - салат, закуска чи гарнір? Яка б не була правильна відповідь, одне твердження залишається незмінним, соте - це смачна страва, для якого є місце майже на будь-якому столі.

Ингредиенты

  • Сіль 1,5 ст. л.
  • Сода 50 г.
  • Оцет 1 ст. л.
  • Часник 50 г.
  • Морква 500 г.
  • Базилік 20 г.
  • Кабачок 1250 г.
  • Помидор 400 г.
  • Баклажан 1 кг.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Перець чорний 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста
  • Олія соняшникова 200 мл.
  • Перець болгарський 400 г.
  • Перець гострий червоний 1 шт.
ПІДГОТОВКА
1. Помити банки із содою.
2. Стерилізувати банки.
3. Стерилізувати кришки.
4. Помити і почистити овочі.
5. Кабачок, баклажан, цибулю і перець нарізати шматочками.
6. Моркву натерти на терці.
7. Бланшувати помідори.
8. Натерти помідор на терці.
ПРИГОТУВАННЯ
9. Помістити сковороду на середній вогонь і добре розігріти.
10. Додати 5 ст.л. соняшникової олії.
11. Додати кабачки, помішувати, обжарювати протягом 15 хвилин.
12. Помістити другу сковороду на середній вогонь і добре розігріти. Додати 5 ст.л. соняшникової олії.
13. Додати баклажани на сковороду, помішувати, обжарювати протягом 15 хвилин.
14. Помістити третю сковороду на середній вогонь і добре розігріти. Додати 5 ст.л. соняшникової олії.
15. Додати цибулю, помішувати, обжарювати протягом 5-ти хвилин до характерного золотистого кольору.
16. Додати натерту моркву, тушкувати 10 хвилин.
17. Додати гострий і солодкий перець, перемішати, тушкувати під кришкою 5 хвилин.
18. Додати баклажани до кабачків і перемішати.
19. Додати перець, цибулю, моркву і тертий помідор, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
20. Додати 3 ст.л. соняшникової олії, сіль, перець, лавровий лист, базилік, тушкувати під кришкою 20 хвилин.
21. За п'ять хвилин до готовності, додати часник та 1 ст.л. оцту.
22. Розкласти ще гаряче соте по банках і закрити кришками.
23. Перевернути банки до гори дном та укутати ковдрою на одну добу.
ГОТОВО!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014