Салат з авокадо і печінкою тріски

Автор: richinna 25 Мая 2017
Салат з авокадо і печінкою тріски
Салат-як соус... безмежне підґрунтя для фантазії... я вже не кажу взагалі,про кулінарію!:) Повноцінна страва для тих, хто на легкій дієті...

Потрібно:

  • Салат (мікс) 2 в'язочки
  • Печінка тріски (натуральна,консерв.) 1 бан.
  • Помідора 2 шт.
  • Авокадо 1/2 шт.
  • Сік апельсину 1/3 шт.
  • Сік лимону 1/4 шт.
  • Сіль,перець за смаком
Листя салату порвати руками та викласти на блюдо.
Зверху викласти кусочки печінки тріски та порізані скибочками помідори. 
Полити олією з печінки тріски,соком лимону і апельсину. Посолити та поперчити за смаком,якщо потрібно.
Порізати тоненькими скибочками авокадо та додати до салату. Перемішати салат перед вживанням. 
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Мая 2017
# 0

richinna 26 Мая 2017
# 0

Спасибо,Дорогая!

konfairy 26 Мая 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014