Смачні, корисні та дуже поживні сирнички, а завдяки груші ще й дуже соковиті. Раджу приготувати.
Смачні, корисні та дуже поживні сирнички, а завдяки груші ще й дуже соковиті. Раджу приготувати.
Сир перетерти. Додати яйце.
Натерти на тертці невелику грушу.
До сирної маси додати натерту грушку можна додати ще мед (я не додавала, тому що грушка була солодка). Все перемішати.
Другу грушу, почистити та нарізати на маленькі шматочки.
До сирної маси додати 3 ст л. рисового борошна ( його можна зробити, перемоловши рис в кофемолці) та половину нарізаної груші, перемішати отриману масу.
Змоченою у воді ложкою набрати сирної маси. Злегка обваляти в борошні, струсити надлишки і сформувати сирник.
У сковороді розігріти трохи олії, викласти сирники, накрити сковорідку кришкою і обсмажувати на слабкому вогні до рум'яності. Сирники перевернути і дати зарум'янитися з іншого боку.
Готові сирники викласти на тарілку.
Медова поливка.
Мед розтопити додати половину груші, що залишилась та корицю, протушкувати на маленькому вогні кілька хвилин та полити сирники.
Комментарии
следить за комментариямиНата, это конкурсный рецепт?
А какой подарочек желаете выиграть? Прикрепите, пожалуйста, фото