Приготування:
1. Борошно просіяти, вбити яйце, додати сіль, воду, замісити тісто та залишити на 30 хв.
2. Гарбуза вимити, нарізати кубиками (1 х 1 см), покласти до каструлі, влити 2 ст. л. води і тушкувати приблизно 10 хв.
3. Цибулю і часник очитити та посікти. Відварене куряче філе нарізати дрібними шматочками.
4. Обсмажити куряче філе разом з цибулею і часником в олії. Перекласти все до гарбуза, влити вершки, посолити, добре перемішати.
5. Тісто розділити на 3 частини, розкачати, разом з начинкою шарами викласти в форму. Зверху посипати сиром.
6. Запікати протягом 30 хв в розігрітій до 200 °С духовці. Готову страву прикрасити зеленню петрушки та "квіточками" з вареної моркви.
Комментарии
следить за комментариями