Приготування:
1. Приготувати тісто. Борошно з розпушувачем просіяти в миску, додати цукор. Влити 6 ст. л. олії та 250 мл соку. Добре перемішати. Розділити тісто на дві однакові частини. Викласти в 2 однакові за розміром форми для випікання, змащені олією. Розрівняти.
2. Випікати коржі протягом 25-30 хв в розігрітій до 200 °С духовці. Готові коржі потримати 10 хв в формах, а потім вийняти і остудити повністю.
3. Для крему в нагрітий сік додати цукор, перемішати, довести до кипіння. Всипати тонкою цівкою манку. Проварити на слабкому вогні приблизно 5-10 хв, постійно помішуючи, остудити і збити міксером до стану мусу.
4. Просочити коржі соком і змастити кремом. Викласти коржі один на одного. Прикрасити торт білою кокосовою стружкою і замороженими ягодами.
Комментарии
следить за комментариями