Приготування:
1. Білки відділити від жовтків, збити в піну. Горіхи подрібнити.
2. М’яке масло добре розтерти з цукром. Додати жовтки, ванільний цукор, білки, розпушувач. Обережно перемішати. Всипати борошно, крохмаль, горіхи, натертий на дрібній тертці шоколад, перемішати. Розділити тісто на 3 однакові частини.
3. Випекти 3 коржі. Кожен корж випікати приблизно 15 хв при 180–190 °С. Дати коржам охолонути.
4. Вишню виклати на дуршляк.
5. Для крему сметану збити з цукром.
6. Коржі просочити вишневим сиропом, змастити кремом. Поверх 2-х коржів розкласти вишні. Скласти коржі один на одний. Бока торта змастити кремом, посипати натертим на дрібній тертці шоколадом. Верхній корж прикрасити завитками з крему, вишнями і натертим на великій тертці шоколадом.
Комментарии
следить за комментариями