Толокно — стародавній та надзвичайно корисний продукт, у його складі 10-15% білка і 5-7% жиру; лецитин, завдяки якому підвищується засвоюваність білка. Також в толокні містяться вітаміни групи B, PP, E; макро і мікро елементи: калій, кальцій, фосфор,
залізо,
магній, натрій, марганець, і багато інших корисних речовин. Оладки з вівсяного толокна на сніданок готувати легко та швидко.
Комментарии
следить за комментариямиА де можна взяти вівсяне толокно? Чи в блендарі вівсяні пластівці помелити?
Купую готовий продукт "Толокно вівсяне" КОЗУБ виробник фірма Діамант ЛТД. Змолоти пластівці думаю вийде вівсяне борошно, а оладки з толокна мають дуже цікавий смак, я б сказала сирний.
Какие они пышненькие!!!