Смажені черешні чудовий додаток до рисової каші на сніданок, а також прекрасний додаток до солодких десертів з сиром чи збитими вершками або безе.
Ингредиенты
- черешні 200 г.
- цукор 40 г.
- сік лимону 1 ст. л.
- кориця мелена 1/4 ч.л.
- рис 1 скл.
- вода(молоко) 2 скл.
- сіль за смаком
- масло вершкове 1 ст. л.
Приготувати рисову кашу на воді, як у мене сьогодні або на молоці. У мене склянка 160 мл., а кашу приготувала у мультиварці.
Черешні помити, розрізати і дістати кісточки.
Черешні викласти на сковорідку, засипати цукром (можна взяти цукор ароматизований ванільною палочкою, як у мене), додати сік лимону і смажити на повільному вогні до прозорості черешень та випаровування лишньої вологи (близько 15 хв.). В кінці додати трішки меленої кориці.
Рисову кашу викласти на тарілку.
Зверху на кашу викласти солодкі, ароматні смажені черешні.
Декорувати листочками м'яти.
Готовить с удовольствием!
Комментарии
следить за комментариямиОго, креативненько, черешни еще не разу не жарила) наверное это вкусно?
я люблю рис з карамелізованими яблуками, а в сезон черешні часто готую такий сніданок, нам подобається)
Обязательно попробую) люблю все новенькое!
Даже плов с черешней готовят.
классно
вкусно на завтрак)))
как необычно и интересно
необычно, подача красивая
Спасибо)