Це рецепт з журналу "Рецепти господині" від Оксани Дацюк. Я на нього увагу звернула ще минулого року і сьогодні приготувала , це дуже смачно.
Ингредиенты
- борошно 195 г.
- розпушувач 6 г.
- сіль 3 г.
- масло 95 г.
- цукор 80 г.
- мед 95 г.
- ванільний цукор 1/2 пачечки
- велике яйце
- молоко 60 мл.
- родзинки 150 г.
- цедра півлимона чи апельсина
Змішати в мисці борошно, сіль і розпушувач. Масло збити із цукром,
додати меду й знов збити.
Додати яйце, збивати далі й всипати половину борошна, влити 30 мл теплого молока, перемішуючи міксером,додати решту борошна, молока, цедру і добре все збити. Тісто має вийти гладеньким і ніжним, але густим. Потрібно накрити та поставити у холодильник на ніч. (воно може там стояти 2 дні).
На другий день додати родзинки, перемішати та викласти у формочки.
Пекти при 170С до готовності. Прикрасити за бажанням (я того не робила,бо в мене в родині це не дуже прийнято).
Комментарии
следить за комментариямицікаво!