Пропоную вам просту, швидку і дуже смачну страву.
Ингредиенты
- цвітна капуста 500 г.
- часник (зубці) 3 шт.
- кріп 1 пучок
- сіль
- мелений чорний перець
- олія 1 ст. л.
- кефір 150 мл.
- борошно пшеничне 2 ст. л.
Капусту відварити протягом 2-3 хвилин.Капуста повинна залишитися твердуватою.Процідити і залишити склянку відвару.
Нарізати зелень, подрібнити часник.
Обсмажити борошно з олією на сковорідці до характерного легкого горіхового запаху і ніжного золотистого кольору.
Заварити борошно киплячим капустяним відваром.
Додати в сковорідку кефір, кріп і часник.Посолити і поперчити за смаком.
Ретельно перемішуючи, довести до кипіння і вимкнути.Виходить ароматний соус.
Викласти в соус капусту і ретельно перемішати, щоб капуста повністю "викупалася" в соусі.
Запікаємо в духовці хвилин 15-20 при 180 градусах.
Комментарии
следить за комментариями