Блюдо дуже просте і приготувати його неймовірно легко.
Ингредиенты
- печінка 750 г.
- цибуля ріпчаста 200 г.
- морква 150 г.
- сіль за смаком
- олія
- вода 300 мл.
В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями.Моркву чистимо та натираємо на грубій тертці.
Яловичу печінку добре потрібно вимити і почистити від прожилок і плівочки. Нарізаємо невеликими шматочками.
Виставляємо програму "Жарка"
Тепер наливаємо в чашу мультиварки олію .
Чекаємо поки нагріється олія і відправляємо сюди цибулю і моркву.
Після закінчення трьох хвилин додаємо сюди печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.
Потім вимикаємо режим «Жарка» і наливаємо 300 мл води. Також за смаком солимо і добре перемішуємо.
Після чого встановлюємо режим «Тушение», вид продукту «Овочі». Після закінчення потрібного часу блюдо гарячим можна подавати до столу.
Комментарии
следить за комментариями