Приготування:
1. Для тіста білки відділити від жовтків і збити. Вершкове масло розтерти з цукром і жовтками, ввести розтоплений шоколад, підмішати борошно, розпушувач і волоські горіхи, підливаючи молоко. Ввести збиті білки.
2. Викласти тісто на деко. Випікати протягом 20–25 хв при 170 °С. Випечений корж охолодити
3. З охолодженого коржа вирізати стаканом кружечки, зняти с дека, плоско зрізати верх. Кружечки розрізати горизонтально навпіл. На нижні половинки намазати варення.
4. Для темної глазурі розтопити шоколад, перемішати з розтопленим вершковим маслом і змастити печиво.
5. Для білої глазурі білки збити міксером. Продовжуючи збивати поступово додати цукрову пудру і лимонний сік. Далі збивати на великій швидкості поки глазур не загустіє. За допомогою кулінарного шприца намалювати глазуррю на печиві сердечка, прикрасити кондитерською посипкою.
Комментарии
следить за комментариями