Печиво "Шоколадні амурчики"

Автор: RAMPA 12 Февраля 2016
Печиво \
Рецепт смачного печива до Дня святого Валентина!

Потрібно:

  • Гіркий шоколад 200 г
  • Вершкове масло 200 г
  • Цукор 200 г
  • Яйця 5 шт.
  • Борошно 300 г
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Молоті волоські горіхи 100 г
  • Молоко 2 ст. л.
  • Густе варення 100 г
  • Кондитерська посипка

Для шоколадної глазурі:

  • Шоколад 200 г
  • Вершкове розтоплене масло 2 ст. л.

Для білкової глазурі:

  • Яєчний білок 1 шт.
  • Цукрова пудра 60 г
  • Сік лимону 2-3 краплі
Приготування:
1. Для тіста білки відділити від жовтків і збити. Вершкове масло розтерти з цукром і жовтками, ввести розтоплений шоколад, підмішати борошно, розпушувач і волоські горіхи, підливаючи молоко. Ввести збиті білки.
2. Викласти тісто на деко. Випікати протягом 20–25 хв при 170 °С. Випечений корж охолодити
3. З охолодженого коржа вирізати стаканом кружечки, зняти с дека, плоско зрізати верх. Кружечки розрізати горизонтально навпіл. На нижні половинки намазати варення.
4. Для темної глазурі розтопити шоколад, перемішати з розтопленим вершковим маслом і змастити печиво.
5. Для білої глазурі білки збити міксером. Продовжуючи збивати поступово додати цукрову пудру і лимонний сік. Далі збивати на великій швидкості поки глазур не загустіє. За допомогою кулінарного шприца намалювати глазуррю на печиві сердечка, прикрасити кондитерською посипкою.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014