Я щаслива володарка мультиварки-коптільні, завдяки цій диво-помічниці, я в домашніх умовах копчу різні смакоти.
Ингредиенты
- підчеревина 1 кг.
- часник 4 зуб
- лавровий лист 3 шт.
- суміш перців 1 ч.л.
- спеції до сала 1 ч.л.
- сіль 1 ст. л.
Підчеревину помити, обсушити, розрізати на декілька частин. Часник розрізати на декілька частин та нашпігувати їм підчеревину. В посуді змішати спеції, ціми спеціями натерти підчеревину зверху та збоків. Поставити у холодильник на 2 дні для просолки
У коптильню насипати щепу, накрити кришкою
поставити рещітки та на них покласти підчеревину
виставити програму для копчення та зачекати...
ось воно і готово, а які аромати...
смакує як гарячим так і холодним, але з хлібчиком:) Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмачноооо й ароматно, дійсно диво-помічниця)) у мене простенька модель мультиварки, я просто запікаю — виходиить дуже смачно також.
Дякую, тут ще з копченим ароматом виходе
Аж слюнки потекли от такой фотографии. Вкуснятина такая. Эх, жаль у меня нет такой коптильни.
вкуснятина, мы частенько ей пользуемся
Смачно! Це на конкурс? Бо дуже українське блюдо)
таки так
Захлебнулась слюной и обзавидовалась! Даже не знала, что существуют такие ультиварки-коптильни! Супер!
спасибки, сама не знала об их существовании, пока такой подарок не получила