Ингредиенты
- мариновані мідії 150 г.
- яйця перепелині 4-6 шт.
- цибуля ріпчаста 1/2 шт.
- огірок свіжий 1 шт.
- редиска 4-6 шт.
- руккола 1 пучок
- Заправка:
- оливкова олія 2 ст. л.
- сік лимона 2 ч.л.
- діджонська гірчиця 2 ст. л.
- сіль за смаком
Рукколу промити холодною водою, обсушити і порвати руками(можна цього не робити). Викласти на тарілку.
З'єднати оливкову олію, лимонний сік і діжонська гірчицю. Спробувати заправку на смак і, при необхідності, посолити.
Перепелині яйця відварити протягом 4-5 хвилин, потім остудити, почистити і розрізати уздовж навпіл.
Огірок і редиску нарізати кружечками.Цибулю нарізати півкільцями.
Викласти на рукколу огірок, редиску, цибулю і акуратно перемішати.
Зверху розкласти мідії і перепелині яйця.
Полити салат заправкою і відразу подавати.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями