Смачний та корисний салат!!!
Ингредиенты
- печінка тріски 1 баночка
- картопля(відварена в мундирах) 3 шт.
- горошок зелений консервований 1 баночка
- олія оливкова 1-2 ст. л.
- огірок свіжий 1-2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
Картоплю, огірок та цибулю нарізати кубиками.Додати горошок.
Відкрити печінку тріски і теж акуратно нарізати її кубиками, але не дуже дрібними, бо вона дуже ніжна і при перемішуванні мнеться.
Печінку додати до овочів .
За бажанням можна додати ще зелень. Посолити, поперчити і заправити олією з печінки, якщо буде замало то додати ще оливкову олію.
Комментарии
следить за комментариями