"Сало швидкого посола"

Автор: dylinova 7 Сентября 2015
\

Сало,вода,сіль,часник,чорний мелений перець,інші спеції за бажанням.
Закип'ятити розсіл з розрахунку 1 повний стакан солі на 1 літр води.у киплячий розсіл занурити сало і відразу зняти з вогню.Залишити сало в розсолі на 12-24 години,потім вийняти,протерти від вологи і натерти по всій поверхні часником зі спеціями,підсушити і покласти в холодильник.Сало готове!

Ингредиенты

  • Сало 1 кг
  • вода 1 л.
  • сіль 1 стакан(-a, -ов)
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014