Індійський яблучний пиріг "Шріматі" виходить повітряним, пористим і ароматним. В піст можна замінити кефір на мінеральну воду.
Ингредиенты
- борошно пшеничне 150 г.
- манна крупа 200 г.
- цукор 170 г.
- сода 1 ч.л.
- кефір 250 мл.
- олія 125 г.
- ванільний цукор 1 пачечка
- яблуко велике 1 шт.
- родзинки 2 жмені
Почистити яблука. Помити та просушити родзинки.
Манну крупу залити кефіром, перемішати і залишити на 30 хвилин.
Олію збити з цукром, до повного розчинення останнього. Додати манку, борошно, змішане з содою, швидко збити до однорідності.
Перемішати тісто з родзинками і порізаними яблуками.
Викласти в форму, змащену олією.
Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці близько години до зарум'янювання. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
Комментарии
следить за комментариямиЯблучні пироги — це моя слабкість, дуже їх люблю і готую їх різноманітні. Спробую і Ваш, Оксана. Тільки у мене випічка з манкою чомусь не дуже вдалою виходить.
Це дуже смачний пиріг) Я теж не дуже дружу з манкою у випічці, а цей вдався дуже смачний) Дякую, Світлана