Ця кашка дуже корисна і смачна!
Ингредиенты
- гарбуз почищений 600 г.
- рис 1/2 стакан(-a, -ов)
- пшоно 1/2 стакан(-a, -ов)
- масло вершкове 150 г.
- молоко 1 л.
- сіль за смаком
- цукор за смаком
У мультиварку викладаємо дрібно нарізаний гарбуз.
Додаємо воду і шматочок масла. Ставимо в режим "Тушение" на 20 хвилин.
Коли гарбуз стане м'яким, розминаємо в кашу(я цього не робила)
Вливаємо молоко. Додаємо сіль і цукор.
Виставляємо режим "Каша" або "Крупа" на 30 хвилин. Періодично помішувати, щоб не пригоріло.
За п'ять хвилин до закінчення варіння кладемо масло, що залишилося.
Комментарии
следить за комментариями