Пісні млинці приготовлені з великою любов'ю для сайту Шеф Повар.
Пісні млинці приготовлені з великою любов'ю для сайту Шеф Повар.
Інгредієнти для пісних млинців:
Спосіб приготування пісних млинців:
Розчинити у воді сіль, цукор, всипати просіяне борошно і ретельно розмішати, щоб не було грудок, поки не вийде однорідне тісто. |
Додати соду і влити в тісто олію. Добре розмішати. |
Змастити сковороду один раз перед випічкою рослинним маслом |
і пекти млинці. |
Промазати кожен млинець полуничним варенням. |
Всі надписи зроблені декоративною кондитерською присипкою.
|
СМАЧНОГО!!! |
Комментарии
следить за комментариямиГарно дякую
Ласкаво просимо до Шеф Кухаря
СПАСИБІ!!!
Ваш сердечный магнитик №37, как загрузить фото и получить магнитик написала в личке
ЩИРО ДЯКУЮ!!!!
Тільки щось Вашого повідомленя ніде не можу знайти, як загрузити фото і отримати магнітик...
, а сейчас?
Очень красиво!
ДЯКУЮ, старалась!
Очень вкусные получились блинчики!
Верхний блинчик-сердечко — не горелый! Просто полит вареньем вместо клубничного вишневым и на фото получился темным. Спасибо! Рецепт замечательный!
Ні, верхній млинець-сердечко не пригорів!
Всі млинці на поетапному фото на тарілці видно.
На фото получилось темненьке верхнє сердечко, так як я млинці спочатку варенням змастила і залишила трохи пропитатись, так як у формі сердечку вони получились товстішими, чим зазвичай на сковорідці. Варення впиталося і трішки побоках стекло на тарілку. Так я, щоб на фото оформлення красивіше виглядало — переложила готовий тортик із млинців на чистеньку тарілку і почала писати декоративною кондитерською присипкою. І ще присипка мені починала розтікатися, коли я її пробувала виложувати зразу після перемащування варенням.
ДЯКУЮ ЩИРО за оцінку мого рецептика!!!
СМАЧНОГО Вам!!!
То ж я про свій млинець писала. Я тісто по Вашому рецепту виливала через пляшку, намагаючись робити визерунки, а потім змастила вишневим сиропом. Млинці тільки мелькнули!
Ой, як КЛАСНО Ви придумали — виливати через пляшку!!!
СУПЕР!!!
Я дуже рада, що Вам так прекрасно все смакувало!!!