Я прекрасно розумію, що нікого не здивую класичною Шарлоткою, можливо рецепт пригодиться тим, хто починає вивчати мультиварку і шукає рецепти для неї.
Ингредиенты
- яйця 4 шт.
- цукор 1 стакан(-a, -ов)
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- борошно 1 стакан(-a, -ов)
- яблуко 2 шт.
- цукрова пудра
- олія 1 ст. л.
Спочатку похвалюся своїм подарунком від чоловіка
Мультиварка-скороварка. Дуже нею задоволена.
Додати склянку цукру.
Далі збиваємо яйця з цукром до пишного стану (чим пишніше, тим краще !!!).
Додаємо склянку борошна і 1 чайну ложку розпушувача.
Має вийти густе тісто.
Одне яблуко помити,почистити від шкірки , видалити насіння, порізати на кубики і додати до тіста.Перемішати ложкою.
Чашу мультиварки (у мене 5 літрів) змастити олією, на дно посипати трошки цукру (в результаті повинна вийти корочка).Друге яблуко також помити, почистити від шкірки (можна і не очищати), видалити насіння і порізати на дольки.Викласти на дно чаші.
Далі виливаємо тісто в чашу, розрівнюємо ложкою.Чашу ставимо в мультиварку.
На мультиварці вибираємо пункт "Випічка". і ставимо приблизно на 40-60 хвилин.
Комментарии
следить за комментариями