Смачний та ситний салат. Вихід 5л.
Ингредиенты
- помідори 3 кг.
- цибуля 1 кг.
- морква 1 кг.
- болгарський перець 1 кг.
- рис пропарений 1 склянка
- цукор 1 склянка
- сіль 3 ст. л.
- олія 400 г.
- оцет 100 мл.
- перець горошком за бажанням
Змолоти на мясорубці помідори. Цибулю нарізати кільцями, моркву натерти на грубій тертці, перець нарізати за бажанням.
Все змішати , крім оцту, і варити 1 годину від моменту закипання. Наприкінці додати оцет. Закип"ятити, розкласти в стерилізовані банки, стерилізувати :0,5 л банки - 5 хвилин, 1 л - 10 хвилин.
Перевернути і накрити ковдрою до повного охолодження.
Комментарии
следить за комментариями