Приготуємо сьогодні мариновану капусту, яка буде готова вже через 24 години.
Ингредиенты
- вода 500 мл.
- капуста білокачанна 1 кг.
- лавровий листок 1 шт.
- олія 75 мл.
- морква 150 г.
- перець духмяний 2 шт.
- перець чорний горошком 3 шт.
- цукор 40 г.
- сіль 30 г.
- оцет 75 мл.
- часник(зубці) 3 шт.
Нашаткувати капусту.
Моркву почистити і натерти на крупній тертці. 3 зубчики часнику очистити і пропустити через прес. З'єднати капусту, моркву, часник. Перемішати.
У сотейнику з'єднати воду, цукор, сіль, олію, лавровий лист, перець горошком . Довести до кипіння, варити 1 хвилину. Зняти з вогню, додати 75 мл оцту.
Гарячим маринадом залити капусту.
Охолодити , а потім відправити в холодильник на 24 години.
Комментарии
следить за комментариями